info@mavericktransport.hu

Keressen minket bizalommal!

+36 30 935 5986

KIZÁRÓLAG MUNKANAPOKON HÍVHATÓ! 8-18 óráig

Végre itt a nyár, itt a Levendula Fesztivál!

levendula fesztival

XV. alkalommal rendezik meg Tihanyban a Levendula Fesztivált és Levendula Heteket június 14. és 23. között. A szedd magad akció várhatóan 14-én indul, de ez nagyban függ a virágzástól.

Sok programmal találkozhatunk

A fesztivál ideje alatt számos kísérő programot találunk akár Tihanyban, vagy a Belső-tó partján. Ilyenkor minden a levenduláról szól: levendulás italok, ételek, fagyi és, amit még el tudsz képzelni. És hogy milyen módon juthatsz el erre az eseményre? Akár személyautóval, motorral, de ha nagy a társaság, akkor a buszbérlés is megoldás lehet az utazásra. Viszont, ha a társaság minden tagja meg szeretné kóstolni a különleges levendulás sört, akkor a megoldást jelenthet a mikrobusz bérlés sofőrrel is.

Kirándulás és koncertek

Pénteken 6 órakor a  Janicsák Veca akusztikus Live Act fellépését csodálhatjuk meg, ezt követően pedig 8 órakor a Queen Tribute zenekar lép fel, egészen 9 óráig, miután az Utcabál a Diamond Exlusive Banddel zenél.
A koncertek mellett, szombaton kirándulhatunk is az Öreg levendulásba a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szakembereinek vezetésével. Vasárnap nagyszabású kézműves kirakodóvásár várja a kedves látogatókat.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Ford Tourneo Custom Titanium Webséta