info@mavericktransport.hu

Keressen minket bizalommal!

+36 30 935 5986

KIZÁRÓLAG MUNKANAPOKON HÍVHATÓ! 8-18 óráig

Buszbérlés a fő tevékenységeink egyike. Ha szüksége van rá, mi segítünk.
Tekintse meg autóbusz flottánkat!

A buszbérlés területén több, mint 50 szállítójárművel állunk az Önök rendelkezésére a 4 személyestől az 50 személyes luxusbuszon át a 74 férőhelyes emeletes autóbuszokig. Az autóbuszok nagy része Euro 5-6-os besorolású!

A megfelelő autóbuszbérlést illetően segítséget talál a járműveink részletes leírásánál. Autóbuszaink nagy része szegedi és budapesti telephellyel rendelkezik. Az autóbuszokat kizárólag gépkocsivezetővel együtt adjuk bérbe!

Kedves Utazni vágyó!

Az év elejétől kezdve partnereink számos utazást kiviteleztek Európa nagyvárosaiba. A teljesség igénye nélkül autóbuszaink jártak Londonban, Prágában, Rómában, Bécsben, Párizsban, Erdélyben, Svájcban, végigjárták Toscana legszebb útjait is. Csodás helyekre juthat el, kihasználva az autóbuszos utazás adta lehetőségeket, hiszen így alkalma nyílik az utazás során gyönyörködni a tájban is. Amennyiben igénybe szeretné venni szállító járműveink bármelyikét keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén

2022 novemberétől 2 db új Mercedes-Benz Srinter 519-es 20 + 2 fős Euro 6-es besorolású autóbusszal is állunk az Önök rendelkezésére.
2013. áprilisától egy új 49 + 3 fős Setra 415 GT – HD típúsú Euro 5-ös besorolású autóbusszal bővült kínálatunk.
2019. áprilisától egy új 49 + 2 fős Setra 515 GT – HD típúsú Euro 6-os besorolású autóbusszal bővült kínálatunk. 
Az elmúlt időszakban bővült a bérelhető személyautók és autóbuszaink köre. Egyes autóbuszainkon ingyenes Wi-fi internet hozzáférést is biztosítunk. A kisebb és nagyobb férőhelyes autóbuszok kombinációjával szinte bármilyen létszámú csoportok számára is tudunk kedvező feltételekkel különjáratokat biztosítani.

Ha utazni kíván, az előttünk álló eseménydús időszakra való tekintettel, ne hagyja az utolsó pillanatra a buszbérlést. Szegedi és budapesti központi telephelyeinkről az egész ország területére igyekszünk a lehető leggyorsabb és legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtani személyszállítás, buszbérlés és transzferek területén is. 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Ford Tourneo Custom Titanium Webséta