info@mavericktransport.hu

Keressen minket bizalommal!

+36 30 935 5986

KIZÁRÓLAG MUNKANAPOKON HÍVHATÓ! 8-18 óráig

Páratlan panoráma, kiváló ételek. Újra megnyílt a Berggasthaus Aescher.

Berggasthaus Aescher

Svájc északkeleti részén az Appenzeller Alpokban 2500 méter magasan egy sziklacsúcson épült 1884-ben a Berggasthaus Aescher. A hihetetlen panorámával rendelkező hegyi vendégfogadók eredetileg turistapihenő volt és az oda látogató turistákat, vagy a családi ebédre érkezőket szolgálta ki.

A legérdekesebb étterem

2014-ben az amerikai Huffington Post újságtól megkapta a legérdekesebb étterem címet. A National Geographic pedig a világ legcsodálatosabb helyei közé sorolta. A díjaknak köszönhetően azonban a turisták tömegével érkeztek az étterembe. A régi épület azonban ennyi vendég fogadására már nem volt felkészülve. Mivel nem volt folyóvíz és az energiaszolgáltatás sem volt megbízható, így a tulajdonos a bezárása mellett döntött. A turisták azonban továbbra is látogatták a hegycsúcsot, hiszen a túraútvonalak mellett a Ebenalpbahn felvonó továbbra is működött. Nemrég azonban új tulajdonosa lett a különleges étteremnek.

Korszerűsítések történtek

Az UNESCO védelme alatt álló helyen sikerült bevezettetni a vizet és korszerűsíteni a konyhát. Ennek köszönhetően a Berggasthaus Aescher ismét nyitva áll a vendégek számára. Az újítások és korszerűsítések ellenére azonban megmaradtak a klasszikus svájci ételek, amiért az emberek annyira szerettek oda járni. A sült kolbászok, a csokis édességek mellett már megkóstolhatjuk a házi sonkákat, sajtokat és kenyerek is. Ha szeretnéd meglátogatni ezt a csodálatos helyet, nincs más dolgod, mint összehívni a családot, barátokat és útra kelni. Nagy a család és a baráti társaság? A buszbérlés tökéletes megoldás számotokra.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Ford Tourneo Custom Titanium Webséta