info@mavericktransport.hu

Keressen minket bizalommal!

+3630 935 5986

KIZÁRÓLAG MUNKANAPOKON HÍVHATÓ! 8-18 óráig

Kedves jelenlegi és leendő Utasaink!

Mikrobuszainkon és autóbuszainkon eddig is nagyon odafigyeltünk a külső és belső tisztaságra egyaránt.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel egy innovatív technológiát alkalmazunk szállítójárműveink fertőtlenítésére. A védekezés hatékonyságát ózongenerátorral igyekszünk növelni.

Az ózonos fertőtlenítés sikeresen felveszi a harcot a levegőben és a felületeken megtapadó vírusok, baktériumok és gombák ellen. Ahogy a legtöbb vírusnak, úgy a COVID-19-nek is ellensége a fertőtlenítés.

Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát.

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, amely 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór.

Ugyanezzel a technológiával fertőtlenítenek például számos egészségügyi intézményt, a mentőautókat és a budapesti tömegközlekedési eszközöket is.

Mi is az az ózon?

Az ózon egy természetben előforduló gáz, amelyet oxigénatomok képeznek. Az oxigénmolekula 2 oxigénatomból áll. Ezeket az oxigénmolekulákat atomokra bontja a villámlás során bekövetkező koronakisülés vagy a Nap ultraibolya fénye. Egyetlen oxigénatom nem létezhet önmagában anélkül, hogy visszarendeződne a két atomos oxigénmolekulává. Ebben a rendeződési szakaszban egyes atomok gyengén kötődő három atomos oxigénné csoportosulnak át. Ezt az új molekulát ózonnak vagy O3-nak hívják.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Ford Tourneo Custom Titanium Webséta