info@mavericktransport.hu

Keressen minket bizalommal!

+36 30 935 5986

KIZÁRÓLAG MUNKANAPOKON HÍVHATÓ! 8-18 óráig

Egy kedves utasunk levele

Kedves utasunk levele

Április utolsó délutánján hagytuk magunk mögött a poros fővárost, hogy átszelve autóbuszunkkal Európát felfedezhessük  London és Dél-Anglia varázslatos világát.

Köszönhetően a minden kényelemmel  és luxussal rendelkező buszunknak kellemesen telt a hosszú utazás.

„Autóbusszal a” ködös Albionban”

Angliába érve könnyedén vettük az baloldali közlekedés buktatóit és a végére már meg is kedveltük. A kint töltött idő alatt megismerkedtünk az angol főváros látnivalóival mind gyalogosan, mind pedig autóbuszos városnézés keretében, felejthetetlen élményekkel távoztunk a London Eye, a Shakespeare színház, Madame Tussauds múzeumából csak hogy néhányat a rendkívül színes és változatos programjainkból kiemeljünk.

Majd egy verőfényes napon elbuszoztunk az „angol riviéraként” is számon tartott Brighton városába , megnéztük Salisbury ódon katedrálisát , és napunk zárásaként a druidák által emelt Stonhenge kőóriásai között is sétáltunk.

Visszatérve, Párizs felé…

Visszatérvén buszunkkal Európába, Párizs felé vettük az irányt, ahol egy panorámás és gyalogos városnézés keretében ismerkedtünk a francia főváros nevezetességeivel, végül autóbusz bérlés mellé kapott vezetőink kíséretében egy felejthetetlen napot töltöttünk Disneylandben, kipróbálva a park által nyújtott minden szórakozási lehetőséget.

Eme csodás napok után csak azt kívánhatjuk, hogy még sok ilyen szép utazáson vehessünk részt és mindenkinek ilyen autóbuszt és pilótákat  kívánunk.”

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat

Ford Tourneo Custom Titanium Webséta